SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Friday, 30 August 2013

i.ACHIEVERS :: TEAMWORK!...KEY FOR SUCCESS!!!

Recharge! Refill! Reboot! Re-allignment!

Oleh kerana masing2 sibuk dengan aktiviti dan program, sesekali bila dapat bertemu dan luangkan masa, terasa seronok bila berkongsi pengalaman, bertukar2 idea dan merebut peluang untuk mendapatkan coaching dan success tips dari mentor-mentor i.ACHIEVERS!

"KEEP CLOSE, STAY CLOSE"

i.ACHIEVERS DI MANA-MANA!!!

LEADER SABRI, yang kini semakin agresif membina empayar di utara telah mendapat sambutan menggalakkan. Dari Baling beliau bergegas pula ke Alor Star kerana menerima undangan yang tidak putus-putus!

Prog TCP yang menjadikan ramai tertarik untuk mengetahui kini Leader Sabri mengajak supaya belajar pula teknik untuk buat MONEY-MANAGEMENT dari keuntungan yang diperolehi dari bonus REAL-TIME tersebut!

"CHANGE OUR SELVE, CHANGE OUR FUTURE!

LIFESTYLE SAVING SEMAKIN DIMINATI!!!

Selepas mendengar preview dan penjelasan, pelanggan bertindak menyertai Prog TCP kerana setelah melihat sendiri bagaimana REAL-TIME bonus diperolehi serta-merta tanpa perlu menunggu lebih lama!

Para pelanggan yang mendengar bahawa Prog TCP memasarkan produk2 berasaskan energi & kesihatan, ia menjadi satu sebab kenapa ramai yang memilih untuk menyertai Prog ini.

Apa yang lebih menarik dalam Prog TCP ini adalah..."BIMBINGAN SECARA PERSONAL". Dalam i.ACHIEVERS, para usahawan baru mendaftar mereka akan diberikan personal coaching bagaimana kejayaan seseorang bermula dari MINDA POSITIF & BERTINDAK SEGERA setelah mengetahui sebab kenapa mereka harus bertindak segera!

"TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!"

PROGRAM TOKEN CHARITY SEMAKIN DITERIMA RAMAI!!!

SPEAKER IKA sebagai Speaker 1, berkongsi pengalamannya bagaimana beliau sebelum ini terpaksa bekerja keras untuk membantu keluarganya. Namun kerana masalah kewangan yang masih menghimpit membuatkan beliau mula mencari alternatif lain. Sehingga beliau dibimbing di dalam i.ACHIEVERS dan kini kehidupan beliau jauh berubah. Beliau bukan sahaja bijak membuat SAVING malah dapat pula membantu orang lain teknik membuat saving yang krratif!

MENTOR RIZAL, seorang mentor yang menjadi inspirasi ramai usahawan di arena on-line business kini berkongsi mengenai Prog TCP/WRCP ini mampu mencipta perubahan kehidupan orang lain dalam masa singkat. Ini bukan disebabkan sistem yang digunakan hebat tetapi dengan sokongan dan bimbingan ahli2 i.ACHIEVERS yang sudah semakin ramai terbukti berjaya.

Sekali lagi, LEADER ITA (suri rumah) dijemput untuk membuat sharing bagaimana menerusi bimbingan i.ACHIEVERS telah menjadikan kehidupan beliau sekeluarga telah berubah. Bukan itu sahaja, kini beliau semakin tegas memberitahu pentingnya buat SAVING di masa sekarang kerana sistem Bostrek yang digunakan di Prog TCP adalah REAL-TIME. Bermakna hasilnya pantas dan dapat menyelesaikan banyak masalah kewangan dalam masa singkat!

HELMI, seorang anak muda turut berkongsi pengalamannya sejak bersama i.ACHIEVERS. Kini bila i.ACHIEVERS menjalankan Prog TCP, kehidupan beliau semakin ketara. Jika dulu beliau menganggap Prog TCP ini sama dengan prog2 yang telah sedia ada...tetapi bila beliau mula buat TCP,,huhuhu hanya yang dah buat dan dapat imbuhannya dapat memahami apa maksud beliau tersebut.

"JOM...SERTAI TCP SEKARANG!"

SELAMAT MENYAMBUT HARI MERDEKA !


Thursday, 29 August 2013

PROG TCP :: KINI SUDAH MASUK PASARAN MELAKA!!!

TAHNIAH! Buat warga Melaka yang sudah mula mendapat menerima Prog TCP/WRCP. Bermula dari beberapa rakan yang ingin mengetahui lebih lanjut dan rakan2 i.ACHIEVERS sanggup ke Melaka untuk berkongsi peluang yang hebat ini.

Alhamdulillah...Setelah mendengar dan melihat sendiri konsep biz on-line trading ni ia menjawab pelbagai persoalan. Dengan melihat sendiri bonus REAL-TIME berlaku di hadapan mata mereka, akhirnya mereka berpuashati dan bersetuju untuk menyertainya.

Kini i.ACHIEVERS mula melebarkan empayarnya ke Melaka. Bagi yang berminat di Melaka, sila hubungi wakil2 i.ACHIEVERS kami segera!

"DESIGN YOUR SUCCESS"

IMPIAN TIDAK MENGENAL USIA!!!

TCP satu program yang sangat mudah. Warga emas, remaja, golongan rendah, pertengahan dan atasan semua boleh buat. Yang syoknya...duduk kat rumah buka laptop tengok bonus e-point...fuih! steady usahawan2 sekarang!

Wednesday, 28 August 2013

SPECIAL PREVIEW :: TWIN TALK LS KHAS UNTUK WARGA GRIK PERAK!!!

Buat Pertama kalinya, di atas permintaan ramai, kini 2 usahawan muda dijemput khas untuk mengadakan SPECIAL PREVIEW :: TWIN TALK LS di Grik, Perak!

LS yang bermaksud Lifestyle Saving juga bermaksud Lukman & Sabri adalah 2 anak muda (bakal jutawan muda) yang diberi penghormatan untuk mengadakan Preview Program Token Charity. 
JANGAN LEPASKAN PELUANG HEBAT INI!!!!

TARIKH ::
31 Ogos 2013 (Sabtu)

MASA ::
2.30 petang - 5.00 petang

TEMPAT ::
SRI INAI INN RESORT,
Jalan Hj Meor Yahya, 33000 Grik, Perak Darul Ridzwan.

LIMITED SEAT! Walk-in TIDAK DIBENARKAN. Sila hubungi ahli2 i.ACHIEVERS SEGERA untuk dapatkan booking TIKET/FLYERS/VOUCHER/PASSCODE MASUK HARI INI!

PROG TCP :: BELAJAR & BUAT....MUDAHNYA!!!

SPEAKER LUKMAN sedang memberi group coaching kepada groupnya sambil bersantai2. Trend bisnes yang mudah difahami, senang dibuat dan terus menikmati hasil serta-merta tanpa perlu menunggu SEminit, SEjam, SEhari, SEminggu ataupun SEbulan.

Kehangatan Prog TCP sudah semakin mendapat perhatian ramai orang. Leader Sabri semakin sibuk bila sering dijemput ke rumah2 untuk membuat temujanji dan memberi penjelasan mengenai Prog TCP yang hebat ini.

LEADER SABRI, dijemput lagi ke rumah dari se awal pagi sehingga ke lewat malam dari rumah ke rumah. Kini beliau terlalu sibuk dengan undangan para pelanggan yang sabar menanti kehadiran beliau untuk mengetahui dan menyertai prog TCP ini.

"TAHNIAH! LEADER SABRI & SPEAKER LUKMAN SERTA AHLI2 i.ACHIEVERS DI UTARA"

PROG TOKEN CHARITY :: BUKAN UNTUK YANG GOYANG KAKI

Anda dapat lihat bonus jualan anda diperolehi serta-merta hasil dari jualan yang anda usahakan. Nikmati kehidupan baru yang lebih pantas, tanpa perlu menunggu hasil usaha anda, esok, seminggu atau pun sebulan. TCP memberi anda bonus REAL-TIME!

Program Token Charity (TCP/WRCP) adalah satu prog terbaru yang menggunakan aplikasi on-line trading sepenuhnya. Ia adalah program perniagaan dan beramal. 

Inshaallah, pada bulan bulan september ini, beberapa badan, yayasan atau pertubuhan anak yatim, anak miskin bakal menerima sebahagian sumbangan dari pihak pengurusan Bosque Limited Group. Ini akan menjadikan program ini selaras dengan objektif asalnya.

Untuk itu, sekiranya ada pelanggan2 yang hanya sertai prog TCP ini dengan tanpa membuat kerja, maka ianya tidak sesuai dan bukanlah matlamat kami untuk memerlukan golongan ini. Hanya inginkan keuntungan tanpa sebarang usaha. Kami menyediakan beberapa siri training/latihan termasuk personal coaching untuk sama2 menjayakan program yang mulia ini.

"ONE COUNTRY, ONE FOUNDATION"

AHMAD YUNUS :: TERIMA KASIH TCP, TERIMA KASIH i.ACHIEVERS!!!

AHMAD YUNUS  :: seorang anak muda yang kali pertama mendengar Prog TCP tidak pernah terfikir kehidupannya boleh berubah sehingga seperti sekarang. Biarpun pada mulanya, rakan2nya menegah beliau agar tidak menyertai Prog TCP ini, namun kesungguhannya untuk mengubah kehidupannya serta membantu keluarga membuatkan beliau mengenepikan kata2 rakan2nya.

Selepas 2 minggu buat prog TCP, beliau melihat aliran wang tunai masuk masuk ke e-wallet beliau. Semakin beliau buat, semakin banyak yang diperolehi lantas beliau bernekad untuk buat dengan lebih gigih lagi.

Selepas 1 bulan bersama i.ACHIEVERS di prog TCP, beliau mengambil keputusan untuk menamatkan kerjaya makan gajinya untuk buat perniagaan ini sepenuh masa. Sekali lagi rakan2nya menasihatinya supaya berfikir baik2 sebelum membuat keputusan.

Selepas 2 bulan, kehidupan beliau menjadi semakin ketara.Dari seorang usahawan ke seorang beliau dapat memberi bimbingan dengan baik dan kini beliau menjadi salah seorang inspirasi di dalam komuniti usahawan i.ACHIEVERS. 

Selepas memasuki 3 bulan, beliau bertekad untuk meluaskan lagi empayar perniagaannya keluar dari Selangor. Kini kehidupannya sudah jauh berubah bila menikmati bonus real-time setiap hari sedangkan rakan2nya (selaku penasihat) masih berada di takok yang sama.

Inilah kehidupan Ahmad Yunus setiap hari. Kini beliau menjadi seorang usahawan muda yang semakin serius membantu dan membimbing usahawan2 lain di dalam Prog TCP ini.

"BELIEVE & BRAVE"

25/8/2013 :: PREVIEW ALOR STAR SEMAKIN HEBAT!!!

SPEAKER LUKMAN, memberi penerangan tentang konsep LIFESTYLE SAVING yang berkongsi kenapa SAVING perlu dibuat seawal mungkin bagi mengawal pengurusan kewangan yang baik jika menghadapi saat-saat wang diperlukan atas sebab beberapa perkara yang amat memerlukan.

LEADER SABRI, meluaskan empayar perniagaannya sehingga ke Alor Star dengan berkongsi bagaimana Prog TCP/WRCP ini banyak mengubah kehidupannya. Kini Beliau bersedia berkongsi dengan sesiapa sahaja teknik untuk menjalankan prog ini agar kehidupan menjadi lebih baik dan terkawal terutama dalam usaha menambah pendapatan sampingan.

LEADER SABRI turut memberikan penghargaan kepada salah seorang ahli i.ACHIEVERS bagaimana bonus REAL-TIME memang betul2 unik dan menarik!

Selepas mendengar penerangan, para pelanggan selepas membuat penilaian, membuat keputusan menyertai Prog TCP sambil dibantu oleh Speaker Lukman.

PN.MURNI, turut membantu memberi penjelasan bagaimana beliau sendiri yang pada peringkat awal sudah melihat ia satu peluang yang menarik. Tanpa ragu2 dan bimbingan leader2 Kedah, beliau menjalankan prog ini sehingga kini beliau memperolehi pendapatan tambahan yang lebih mudah, senang dan ia patut dirasai oleh orang lain jika serius nak berubah dan berjaya!

"PELUANG TIDAK DATANG SELALU"

24/8/2013 :: PREVIEW SENAWANG MEMANG BEST!!!

Sesi penerangan perlu jelas supaya tidak menimbulkan sebarang keraguan dan kemusykilan kepada para pelanggan.

Kini para pelanggan berasa selesa dan berpuashati dengan sesi preview dan penerangan yang detail serta dapat membandingkan konsep TCP ini tidak memaksa, tidak perlu maintain ataupun tiada had jualan. Ianya memang mudah serta dapat dibuat dengan selesa.

Biarpun ramai yang belum faham mengenai Prog TCP ni, namun dengan kerjasama dari ahli2 i.ACHIEVERS ianya dapat dijalankan dengan lebih mudah dan cepat.

Ada juga beberapa pelanggan berhati-hati sebelum membuat sebarang keputusan. Sememangnya kami faham situasi ini namun jika penjelasan diberikan secara detail dan para pelanggan dapat memahami konsep on-line trading ini...semua perkara akan menjadi lebih mudah dan telus.

24/8/2013 :: PREVIEW SENAWANG MENDAPAT SAMBUTAN LUARBIASA!!!

Ramai ahli2 i.ACHIEVERS yang turut hadir menjayakan preview di Senawang. Di antaranya Mentor Rizal, Speaker Ita, Speaker Ika, Ahmad Yunus, Khairullah, Speaker Mus, Safa, Nadzril dan Shahabudin.

SPEAKER MUS yang ditugaskan sebagai emcee pada malam itu telah membuka minda dan menaikkan semangat kenapa kita perlu ada MINDA USAHAWAN kerana ia sesuai dengan personaliti Rasulullah SAW yang sememangnya seorang ahli perniagaan yang berjaya!

SPEAKER SAIRIN sebagai speaker pertama menerangkan 5 CHANNEL i.ACHIEVERS dalam industri perniagaan yang berbeza. Dengan 5 channel ini, dapat membuka ruang untuk para pelanggan membuka minda mencari jenis perniagaan yang sesuai untuk mereka pilih.

SIFU MENTOR AMRI diberi penghormatan khas untuk bertemu dengan warga Senawang untuk memberikan presentation mengenai Prog TCP/WRCP. Ini satu peluang untuk warga Senawang bertemu dan beramah-mesra dengan beliau secara live. Pada malam tersebut, beliau secara bersantai berkongsi bagaimana Prog TCP ini harus disertai kerana ia bukan sahaja mudah, cepat dan mampu mengubah kehidupan tetapi ia merupakan TREND BISNES TERBARU MASA KINI!

SPEAKER ITA, turut diberi penghormatan membuat sharing power bagaimana beliau yang hanya seorang surirumah biasa boleh menceburi perniagaan dalam i.ACHIEVERS ini dan kini kehidupan keluarga beliau telah banyak berubah. Ini kerana bimbingan yang berterusan yang beliau perolehi dari mentor2 serta rakan2 i.ACHIEVERS yang membawa beliau ke tahap ini.

"YOU CREATE YOUR OWN LIFESTYLE"

MALAM PUN BOLEH!!!

Memandangkan jadual ahli2 i.ACHIEVERS yang semakin padat, ada para pelanggan terpaksa menunggu sehingga lewat malam untuk menunggu kehadiran LEADER NADZRIL & KHAIRULLAH untuk bertandang ke rumahnya. Biarpun sudah hampir tengah malam, pelanggan sanggup menunggu untuk mengetahui prog TCP ini.

Temujanji yang telah mendapat kata-sepakat akhirnya dilaksanakan dengan baik dan sempurna. Penerangan terperinci membuat pelanggan berpuashati dan penantian menjadi satu kepuasan dan kegembiraan.

TAHNIAH! LEADER NADZRIL & KHIARULLAH!

22/8/2013 :: PREVIEW BANTING MEMBUKA MINDA MASYARAKAT!!!

Suatu yang menarik tentang Prog TCP atau WRCP adalah pelanggan diberi penerangan terperinci sebelum mendaftar supaya tidak mengelakkan sebarang kekeliruan tentang produk dan kelebihan produk serta keuntungan yang bakal diperolehi.

Sebaik sahaja berpuas-hati dengan penerangan, para pelanggan langsung membuat keputusan untuk menyertai Prog TCP tanpa sebarang paksaan dan desakan. Apa yang penting, untuk menjadi usahawan yang berjaya, mereka disediakan latihan untuk membimbing sehingga berjaya.

Penerangan terperinci selalunya diberikan sebaik tamat sesi preview bagi menjawab soalan2 dari para pelanggan dalam membuat pilihan pakej mana yang sesuai mengikut kemampuan dan kehendak mereka.

Program TCP merupakan prog terbaru yang menggunakan on-line sepenuhnya. Untuk itu, para pelanggan seharusnya datang ke preview atau membuat temujanji dengan wakil2 i.ACHIEVERS bagi mendapatkan penjelasan mengenai program yang bakal meletop ini bagi mengelakkan sebarang salah-faham mengenai program yang sangat mudah ini.

"MUDAH! SENANG! TERBAIK!"

22/8/2013 :: PREVIEW BANTING TERBAEK!!!!

MENTOR RIZAL memberikan penerangan yang hebat untuk menyedarkan betapa pentingnya Prog TCP ini untuk diambil peluang di peringkat awal ini.

SPEAKER IKA sebagai speaker pertama membuka minda bagaimana hari ini kita perlukan MSI (Multiple source of income) memandangkan tanggungan liability yang semakin meningkat. Lifestyle Saving Program dapat membantu orang ramai dengan channel yang disediakan menerusi rundingan yang baik dan terperinci.

KHAIRULLAH, salah seorang kakitangan yang terlibat dalam jurusan perkapalan membuat sharing bagaimana kehidupan beliau banyak berubah sejak beliau mengikuti prog Lifestyle Saving di i.ACHIEVERS ini.

SPEAKER MUSANIF, turut dijemput untuk membuat sharing bagaimana pada usia yang sangat muda beliau boleh menguruskan kewangan dan pendapatan lumayan menerusi Prog Lifestyle Saving ini. Beliau bukan sahaja menjana pendapatan yang hebat di dalam Prog Token Charity tetapi turut menjadi salah seorang investor dalam projek perlombongan.

"SHARING IS CARING"

Sunday, 18 August 2013

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: