SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Wednesday, 28 August 2013

22/8/2013 :: PREVIEW BANTING MEMBUKA MINDA MASYARAKAT!!!

Suatu yang menarik tentang Prog TCP atau WRCP adalah pelanggan diberi penerangan terperinci sebelum mendaftar supaya tidak mengelakkan sebarang kekeliruan tentang produk dan kelebihan produk serta keuntungan yang bakal diperolehi.

Sebaik sahaja berpuas-hati dengan penerangan, para pelanggan langsung membuat keputusan untuk menyertai Prog TCP tanpa sebarang paksaan dan desakan. Apa yang penting, untuk menjadi usahawan yang berjaya, mereka disediakan latihan untuk membimbing sehingga berjaya.

Penerangan terperinci selalunya diberikan sebaik tamat sesi preview bagi menjawab soalan2 dari para pelanggan dalam membuat pilihan pakej mana yang sesuai mengikut kemampuan dan kehendak mereka.

Program TCP merupakan prog terbaru yang menggunakan on-line sepenuhnya. Untuk itu, para pelanggan seharusnya datang ke preview atau membuat temujanji dengan wakil2 i.ACHIEVERS bagi mendapatkan penjelasan mengenai program yang bakal meletop ini bagi mengelakkan sebarang salah-faham mengenai program yang sangat mudah ini.

"MUDAH! SENANG! TERBAIK!"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: