SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Tuesday, 30 July 2013

AKTIVITI :: INHOUSE TRAINING


Salah satu daripada kelebihan ahli i.ACHIEVERS adalah mereka diberikan latihan dan bimbingan. Selain membentuk minda usahawan, mereka juga sentiasa dirangsang dengan ilmu dan teknik2 perniagaan terbaru.

JOIN i.ACHIEVERS EMPIRE SEKARANG!

PREVIEW LIFESTYLE SAVING DI BANTING

Para peserta begitu tekun mendengar dan memahami bagaimana program TCP dilaksanakan.

Ahli-ahli i.ACHIEVERS memberikan penerangan yang lebih detail sebelum mendaftarkan ahli2 baru untuk program TCP.

Selepas berpuashati, para peserta beramai2 mengambil keputusan untuk menyertai i.ACHIEVERS EMPIRE untuk memulakan Program TCP dan 6T CHANNEL.

"Orang berjaya takkan berhenti, orang berhenti takkan berjaya"

i.ACHIEVERS EMPIRE
"DESIGN YOUR SUCCESS"

PREVIEW LIFESTYLE SAVING DI BANTING

SPEAKER MUS sedang memberi penerangan tentang objektif penubuhan i.ACHIEVERS EMPIRE.

MENTOR RIZAL sedang memulakan penerangan tentang Program Token Charity.

FULLHOUSE! Peserta-peserta sedang asyik mendengar preview.

Peserta semakin nampak jelas tentang kepentingan SAVING yang boleh dibuat dengan mudah menerusi TCP ini.

SERTAI i.ACHIEVERS EMPIRE!

i.ACHIEVERS :: LAKUKAN PERUBAHAN SEKARANG!




Jom sertai i.ACHIEVERS EMPIRE SEKARANG!

TOKEN CHARITY PROGRAM


Atas permintaan ramai, i.ACHIEVERS EMPIRE akan menyusun dan mengadakan beberapa Preview dan Sesi Training di beberapa tempat di seluruh Selangor, KL, Kedah, N.Sembilan, Johor, Terengganu dan Pahang.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai kami di dalam Program TCP ini, Sila hubungi wakil2 kami yang berdekatan. Pastikan anda berhubung dengan ahli i.ACHIEVERS EMPIRE yang berdaftar sahaja.

SERTAI i.ACHIEVERS EMPIRE SEKARANG!

PRODUCT TCP :: SCALAR ENERGY HEALTH MATTRESS


Scalar Energy Health Mattress

Good blood circulation is essential for good health. In TCM (Chinese Traditional Medicine),there is a saying that says when the blood circulation is not good, you will have numbness. When the energy (chi) circulation is not good, you will have pain.

The temperature for every human is 37.8⁰ Celsius. No matter which part of the world you are, in the North Pole or in the desert, it will remain constant at the said temperature. You will fall sick if your body temperature fall even 0.005⁰. This can be proven by the fact that when you fall sick and have fever, it is actually your body immune system response to any foreign pathogen invading the body. It has been a normal practice with a lot of people to go to the spa when they feel they are going to come down with a cold or fever. In the sauna room where the temperature it at 100⁰, it stimulates our body to have a false or artificial fever, and our body immune system will produce more white blood cells to “attack” the invading pathogens.

Within minutes of using the Jade Mattress, you will find that your muscle tension and stress melting away.
Benefits
1.       Detoxifies the body
2.       Remove toxins accumulated in our joints
3.       Burns fats
4.       Increases blood circulation
5.       Eases joins pain and stiffness
6.       Enhance immune system
7.       Reduces cellulite
8.       Reduces stress and fatique

PRODUCT :: BIO ENERGY WATER FILTER


Water is essential for life. In the human body, 70% of our mass is water. Water can be found in our blood, cells, in between cells, bones etc. without water dehydration sets in. a human can live for weeks without food but only 3 days without water.
Water supplied by our municipal are treated water. The water is treated with chlorine to kill bacteria and virus. However chlorine is a chemical and it can cause cancer. Furthermore as the water travels through piping to our home, it can collect rest, mud and other materials along the way.
A lot of homes find murky water when they turn on the tap. Boiling water is a way to rid chlorine from water. However as the water boils, chlorine is turned into chloroform and this gas will be distributed all over our home. Chloroform, a byproduct of chlorine can cause nose and lung cancer.
Using a good water filter is important as there are also e coli present in our water. 

Bio Energy water filter has 5 stages of water filtration.

1.       Filter 1. A grade Ceramic water filter
This filter removes rust, dirt, sediments, suspended solids, particles, and foreign materials from our water
2.       Filter 2. Activated Carbon
Remove chlorine, color, unpleasant odors, THMS (Trihalomethane), detergents, organic compounds, chemicals by means of activated carbon, absorption. It is also impregnated with silver carbon for killing germs.
3.       Filter 3. Mineral stone and Resin
Water is hard when magnesium and calcium is present. Water is conditioned and soften by replacing magnesium and calcium with softer sodium or potassium ions. This can help to preserve color and flavor of food.
4.       Filter 4. Bio Ceramic Balls
Water molecule cluster is broken down to smaller cluster using Far Infra-Red. These water molecule will be easily absorbed into the body. This will increase the ability of the body to dissolve toxins at a faster rate for t to be expelled from the body. This can enhance body metabolism. F.I.R is a broad spectrum of energy rays that helps regulate and activate cells and balance our body fluid.
5.       Filter 5. High Density Carbon Block.
Polish water to a mild alkaline state. Increase calcium ions, ionizes water and increase oxygen content in the water.

Five (5) factors in good water quality for better health.
·         Water must be clean
·         Water must be alkaline
·         Water must have minerals
·         Water must have oxygen
·         Water molecule cluster must be small
You can get all of these factors in Bio Energy Water Filter

PRODUCT TCP :: GLOW OZONE STERILISER



SUBMISSION! SUBMISSION!



PRODUCT TCP :: ION SCALAR PASTER


While enjoying the convenience and comfort of technology, we may be unknowingly causing damage to our own health through exposure to electromagnetic radiation. Electromagnetic radiation (EMR) may be more detrimental to our health compared to formaldehyde, ammonia, benzene and radon.  Electromagnetic radiation can be categorized into long, medium, short, ultra short and microwave. Among all these waves, Microwave is the most hazardous and have the most impact on our health. Microwave oven and mobile phones are the most common source of these waves. As Electromagnetic radiation cannot be seen or touch, it is difficult to sense. Thus people are unaware of its hidden effects. Long period of exposure to a strong electromagnetic environment will result in fatigue, discomfort, loss of concentration, headache, insomnia, forgetfulness and restlessness. These are all the negative impact of EMR. EMR will suppress the body’s immune system, reduces calcium levels, leads to abnormal pregnancy, miscarriage, visual disturbance, abnormal cells division which may lead t cancer like leukemia, brain tumors etc. EMR also releases positive ions which can affect the central nervous system causing headache, dizziness, fatigue and sleepiness. EMR exist in many aspect of our life in the form of household electrical appliances, electronic facilities, mobile communication towers, industrial electronic installation, satellite signals, advance military communication and detection equipment. Although all the electronic devices are for our convenience, people are getting aware of the negative impact of EMR and are now looking for ways to minimize the impact.

Scalar Ion Paster is made from materials of highest quality such as volcanic silicate (SIO2) and naturally occurring ceramic powder. Using the latest technology, these raw materials are heated to temperature in access of 1800 ⁰ C to achieve a crystallized state. Once it is in crystal form, they are injected with Bio wave energy and negative ions to produce Scalar Energy Paster, which give Scalar IonPaster its protective properties. Scalar Ion Paster releases negative ions that react with positives ions emitted by EMR thus reducing the thermal effect Scalar Ion Paster also releases Bio waves energy frequency that is the same as the natural resonance in the human body cells which is 70 to 90 micro volts. This results in a balanced energy level in our cells enabling our cells to maintain its micro voltage to resist the interference caused by external EMR.
Scalar Ion Paster is safe to use with modern equipment. This enable us to enjoy the comfort and convenience of modern technologies in a safe and stress free environment without the negative effect of EMR.

TCP :: Hanya perlu BUY > CLICK > EARN $$$$


HAFIZ lagi best!...steady betol, Register sendiri...buy > click > earn >. REAL TIME!!!! Terus dapat bonus dari registerkan dirinya sendiri! WOW!!!!


Submission yang berterusan dan dimana-mana. Ramai yang sudah memahami konsep kita BERNIAGA DAN BERAMAL. Kita tidak mungkin boleh berjaya tanpa membantu orang lain berjaya!


Register di mana-mana! Tahniah LEADER SABRI! Salah seorang leader yang menjadi idola dan memberikan tauladan yang hebat kepada rakan2 i.ACHIEVERS. 


Register dimana-mana...TAHNIAH LEADER ITA! Iron lady yang sentiasa memberi semangat kepada rakan-rakan i.ACHIEVERS yang lain.


LEADER SAIRIN sedang sibuk menguruskan borang-borang pendaftaran. Salah seorang leader yang menjadi idola dan contoh terbaik dalam i.ACHIEVERS.


Tahniah MD Rizal yang turut tidak mahu ketinggalan untuk membantu rakan2nya untuk turut sertai peluang TCP yang diperkenalkan oleh i.ACHIEVERS EMPIRE!


 JANGAN KITA BERNIAGA KERANA NAK KAYA TETAPI BERNIAGALAH KERANA NAK MEMBANTU MEMUDAHKAN URUSAN ORANG LAIN.

i.ACHIEVERS EMPIRE!
"DESIGN YOUR SUCCESS"

TCP :: REVOLUSI BUSINESS TREND TERBARU!



Sangat mudah! Selepas key-in tengok sistem terus dapat bonus! Kepantasan teknologi yang memudahkan proses urusan jual dan beli serta pembayaran 3 bonus serentak. REAL TIME...REAL MONEY...REAL SAVING!!!


SAFA sedang key-in di sistem untuk membuat jualan. Hanya dalam beberapa saat, beliau terus dibayar BONUS. Bukan sahaja beliau mendapat bonus, malah beliau juga diberikanTOKEN, Bukan sahaja bonus dan token tapi dapat pula lagi LEADERSHIP REWARD!!!Bonus pula bukan dibayar sekali tetapi berkali-kali. WOW! UNBELIEVABLE!!!


Trend bisnes TCP kini menjadi pilihan ramai. Ia bukan sahaja mudah, cepat tetapi mempunyai sesitem security yang canggih. Bayangkan jika token anda masuk setiap minit...banyak tak SAVING boleh dibuat.

i.ACHIEVERS EMPIRE
"DESIGN YOUR SUCCESS"

Monday, 29 July 2013

TCP :: INTELLIGENT ON-LINE TRADING SYSTEM


Setiap hali yang menyertai program TCP, akan mendapat sistem peribadi dengan security lock yang sofistikated. Dalam sistem ini ahli2 boleh menjual dan membeli product secara on-line. Sistem yang disebut BOSSTREK ini mempamerkan 'dashborad' yang senang untuk dikendalikan seperti melihat bonus secara REAL TIME, e-wallet withdrawal mahupun transfer serta menyediakan 3 BONUS REAL TIME


THE LATEST & ADVANCED INTELLIGENT ON-LINE TRADING ENTREPRENUERSHIP!
BE THE 1ST TO BE THE 1ST!

JON i.ACHIEVERS EMPIRE SEKARANG!

APA KATA MEREKA?


REZANOR, Perunding kecantikan.
"Bestnya i.ACHIEVERS sekarang sejak membawa masuk Program TCP. Kalau dulu, orang kata 'Just wait anda see...tapi kami di i.ACHIEVERS berkata, 'Just wait and feel...amin."


AZIZUL
"Bonus REAL TIME tu yang tak tahan...kejap-kejap masyuk, jap lagi masyuuuk lagi, apa lagi terus buat SAVING,"



HELMI
"Dasyat bro.....dasyat! 1st in the World! Yang nak fikir tu lu fikirlah...yang nak berubah cepat bertindak.Tanya tak salah...tak join pun tak salah,,,"

PREVIEW LIFESTYLE SAVING :: TCP


Preview yang membentangkan 6T CHANNEL i,ACHIEVERS EMPIRE membuka minda peserta yang hadir untuk membuat pilihan multiple source of income.


Peserta juga diberikan kesedaran tentang program TCP memasarkan produk kesihatan yang berkualiti tinggi dalam usaha membantu kempen ANTI KANSER, salah satu pembunuh no.1 negara.


Peserta diberi penerangan jelas bagaimana proram TCP menggunakan teknologi tinggi sebagai PERINTIS TEKNOLOGI PANTAS masa kini yang mendapat sambutan hangat di mana-mana sekarang!


JOIN i.ACHIEVERS EMPIRE HARI INI!

TCP :: THE REAL TIME! REAL MONEY! REAL SAVING!


Sambutan tentang program terbaru i.ACHIEVERS TCP kini mendapat sambutan luarbiasa! Satu program yang memberikan bonus secara REAL TIME tanpa perlu menunggu bonus esok, minggu dan bulanan.


TCP juga membuka mata apabila ditunjukkan bonus dibayar REAL TIME sebaik sahaja mereka mendaftar!


Program yang menekankan konsep 'BERNIAGA DAN BERAMAL' yang semakin diminati.

APA KATA MEREKA?


LEADER SAIRIN, executive
"Bagi saya TCP ini merupakan satu titik permulaan perubahan dalam kehidupan saya kini. Ya! Real Time dalam TCP menjadikan saya lihat aliran wang tunai yang pantas masuk setiap minit ke e-wallet saya."


NADZRIL, executive 
"Tak pernah terbayang wang masuk ke e-wallet saya beberapa kali setiap hari. TCP bagi saya membuatkan saya sedar SAVING 4 angka sehari bukan lagi mustahil."


KHAIRULLAH, executive
"Jika dulu saya tak percaya ada program buat duit sepantas ini tetapi kini saya masih tak percaya duit saya masuk setiap beberapa jam. Sertailah TCP i.ACHIEVERS EMPIRE!"


i.ACHIEVERS EMPIRE!
"DESIGN YOUR SUCCESS"

APA KATA MEREKA?



LEADER SABRI, bekas mekanik jentera berat.
"Jika orang berkata TCP ini boleh percaya ke? Saya jawab, nak buat atau tidak je."


SHAFA (SHAH) Peniaga Katering.
"Saya berasa sangat bersyukur bila TCP ini diperkenalkan kepada saya. Ia memang sangat best!"


NOR SYAFIQAH, exceutive.
"Jika anda menolak peluang TCP ini seperti anda menolak sesuatu yang sangat hebat"

i.ACHIEVERS EMPIRE!
"DESIGN YOUR SUCCESS"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: