SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Friday, 30 August 2013

LIFESTYLE SAVING SEMAKIN DIMINATI!!!

Selepas mendengar preview dan penjelasan, pelanggan bertindak menyertai Prog TCP kerana setelah melihat sendiri bagaimana REAL-TIME bonus diperolehi serta-merta tanpa perlu menunggu lebih lama!

Para pelanggan yang mendengar bahawa Prog TCP memasarkan produk2 berasaskan energi & kesihatan, ia menjadi satu sebab kenapa ramai yang memilih untuk menyertai Prog ini.

Apa yang lebih menarik dalam Prog TCP ini adalah..."BIMBINGAN SECARA PERSONAL". Dalam i.ACHIEVERS, para usahawan baru mendaftar mereka akan diberikan personal coaching bagaimana kejayaan seseorang bermula dari MINDA POSITIF & BERTINDAK SEGERA setelah mengetahui sebab kenapa mereka harus bertindak segera!

"TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: