SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Friday, 30 August 2013

PROGRAM TOKEN CHARITY SEMAKIN DITERIMA RAMAI!!!

SPEAKER IKA sebagai Speaker 1, berkongsi pengalamannya bagaimana beliau sebelum ini terpaksa bekerja keras untuk membantu keluarganya. Namun kerana masalah kewangan yang masih menghimpit membuatkan beliau mula mencari alternatif lain. Sehingga beliau dibimbing di dalam i.ACHIEVERS dan kini kehidupan beliau jauh berubah. Beliau bukan sahaja bijak membuat SAVING malah dapat pula membantu orang lain teknik membuat saving yang krratif!

MENTOR RIZAL, seorang mentor yang menjadi inspirasi ramai usahawan di arena on-line business kini berkongsi mengenai Prog TCP/WRCP ini mampu mencipta perubahan kehidupan orang lain dalam masa singkat. Ini bukan disebabkan sistem yang digunakan hebat tetapi dengan sokongan dan bimbingan ahli2 i.ACHIEVERS yang sudah semakin ramai terbukti berjaya.

Sekali lagi, LEADER ITA (suri rumah) dijemput untuk membuat sharing bagaimana menerusi bimbingan i.ACHIEVERS telah menjadikan kehidupan beliau sekeluarga telah berubah. Bukan itu sahaja, kini beliau semakin tegas memberitahu pentingnya buat SAVING di masa sekarang kerana sistem Bostrek yang digunakan di Prog TCP adalah REAL-TIME. Bermakna hasilnya pantas dan dapat menyelesaikan banyak masalah kewangan dalam masa singkat!

HELMI, seorang anak muda turut berkongsi pengalamannya sejak bersama i.ACHIEVERS. Kini bila i.ACHIEVERS menjalankan Prog TCP, kehidupan beliau semakin ketara. Jika dulu beliau menganggap Prog TCP ini sama dengan prog2 yang telah sedia ada...tetapi bila beliau mula buat TCP,,huhuhu hanya yang dah buat dan dapat imbuhannya dapat memahami apa maksud beliau tersebut.

"JOM...SERTAI TCP SEKARANG!"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: