SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Monday, 29 July 2013

APA KATA MEREKA?


LEADER SAIRIN, executive
"Bagi saya TCP ini merupakan satu titik permulaan perubahan dalam kehidupan saya kini. Ya! Real Time dalam TCP menjadikan saya lihat aliran wang tunai yang pantas masuk setiap minit ke e-wallet saya."


NADZRIL, executive 
"Tak pernah terbayang wang masuk ke e-wallet saya beberapa kali setiap hari. TCP bagi saya membuatkan saya sedar SAVING 4 angka sehari bukan lagi mustahil."


KHAIRULLAH, executive
"Jika dulu saya tak percaya ada program buat duit sepantas ini tetapi kini saya masih tak percaya duit saya masuk setiap beberapa jam. Sertailah TCP i.ACHIEVERS EMPIRE!"


i.ACHIEVERS EMPIRE!
"DESIGN YOUR SUCCESS"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: