SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Tuesday, 30 July 2013

TCP :: Hanya perlu BUY > CLICK > EARN $$$$


HAFIZ lagi best!...steady betol, Register sendiri...buy > click > earn >. REAL TIME!!!! Terus dapat bonus dari registerkan dirinya sendiri! WOW!!!!


Submission yang berterusan dan dimana-mana. Ramai yang sudah memahami konsep kita BERNIAGA DAN BERAMAL. Kita tidak mungkin boleh berjaya tanpa membantu orang lain berjaya!


Register di mana-mana! Tahniah LEADER SABRI! Salah seorang leader yang menjadi idola dan memberikan tauladan yang hebat kepada rakan2 i.ACHIEVERS. 


Register dimana-mana...TAHNIAH LEADER ITA! Iron lady yang sentiasa memberi semangat kepada rakan-rakan i.ACHIEVERS yang lain.


LEADER SAIRIN sedang sibuk menguruskan borang-borang pendaftaran. Salah seorang leader yang menjadi idola dan contoh terbaik dalam i.ACHIEVERS.


Tahniah MD Rizal yang turut tidak mahu ketinggalan untuk membantu rakan2nya untuk turut sertai peluang TCP yang diperkenalkan oleh i.ACHIEVERS EMPIRE!


 JANGAN KITA BERNIAGA KERANA NAK KAYA TETAPI BERNIAGALAH KERANA NAK MEMBANTU MEMUDAHKAN URUSAN ORANG LAIN.

i.ACHIEVERS EMPIRE!
"DESIGN YOUR SUCCESS"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: