SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Tuesday, 30 July 2013

TCP :: REVOLUSI BUSINESS TREND TERBARU!Sangat mudah! Selepas key-in tengok sistem terus dapat bonus! Kepantasan teknologi yang memudahkan proses urusan jual dan beli serta pembayaran 3 bonus serentak. REAL TIME...REAL MONEY...REAL SAVING!!!


SAFA sedang key-in di sistem untuk membuat jualan. Hanya dalam beberapa saat, beliau terus dibayar BONUS. Bukan sahaja beliau mendapat bonus, malah beliau juga diberikanTOKEN, Bukan sahaja bonus dan token tapi dapat pula lagi LEADERSHIP REWARD!!!Bonus pula bukan dibayar sekali tetapi berkali-kali. WOW! UNBELIEVABLE!!!


Trend bisnes TCP kini menjadi pilihan ramai. Ia bukan sahaja mudah, cepat tetapi mempunyai sesitem security yang canggih. Bayangkan jika token anda masuk setiap minit...banyak tak SAVING boleh dibuat.

i.ACHIEVERS EMPIRE
"DESIGN YOUR SUCCESS"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: