SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Tuesday, 3 September 2013

26/8/2013 :: i.ACHIEVERS MELEBARKAN EMPAYAR KE KUANTAN!!!

Iskandar, biz-partner baru Speaker Musanif.

Hanya bermula mempromosikan bisnes menerusi aplikasi 'weChat', Iskandar (seorang ahli perniagaan dari kuantan) tertarik dengan apa yang dipamerkan di dashboard weChat Speaker Mus, beliau terus bertanya untuk mendapatkan penjelasan mengenai Prog TCP tersebut. Selepas beberapa kali berhubung di on-line, Iskandar menyatakan beliau berminat. Speaker Mus, seorang leader yang komited terus membuat temujanji untuk ke kuantan. Selepas mereka bertemu dan penjelasan diberikan, Iskandar tanpa ragu-ragu terus membuat keputusan menyertainya.


Untuk memastikan sejauhmana kesahihan sistem Bostrek yang dikatakan bonus dibayar secara REAL-TIME, beliau cuba menjual pakej Prog TCP secara on-line kepada isterinya dahulu. WOW!!!! Beliau terkejut kerana ON THE SPOT, beliau terus mendapat bonus tersebut.

Dari situ, iskandar dan isterinya semakin agresif untuk mengembangkan prog TCP ini di Kuantan. Beliau berhasrat untuk menjadi LEADER PERTAMA YANG BERJAYA untuk seluruh Pahang!

TAHNIAH! SPEAKER MUSANIF & ISKANDAR!

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: