SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Wednesday, 4 September 2013

TAHNIAH! AHLI2 i.ACHIEVERS!!!!


Perkara yang paling menggembirakan bila kita sudah dapat melihat perubahan di dalam bisnes yang kita ceburi. Biarpun perubahan di peringkat awal belum mencapai impian namun ia sudah dapat mencipta satu perubahan baru dalam hidup kita. Tahniah! Ahli2 i.achievers yang semakin menampakkan kejayaan.


Biarpun nilai 40USD ini bukan sejumlah wang yang besar tetapi yang menarik di dalam Prog TCP ini adalah ia sesuatu yang baru dan menyeronokkan bila jumlah ini diperolehi beberapa kali dalam sehari. Kini TEAMWORK jelas memberi manfaat dalam usaha membantu rakan2 kita yang lain untuk sama2 berjaya!


"KITA TIDAK PERLU MENJADI HEBAT UNTUK BERMULA, 
TETAPI KITA PERLU BERMULA UNTUK MENJADI HEBAT!"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: