SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Sunday, 4 August 2013

PROG TCP :: THE REAL TIME BONUS! WOW!!!

11:36PM : SPEAKER MUS sedang mendaftarkan seorang peserta yang berminat mendapatkan produk dan membeli pakej darinya. Semuanya dihujung jari!

11:39PM Selepas sahaja lengkap didaftarkan, Speaker Mus terus menunjukkan beliau memperolehi bonus REAL TIME on the spot tanpa menunggu lebih lama. Beliau terus dibayar USD50 (RM120). Mudahnya buat duit.

Selepas beberapa minit, rakannya yang berada di tempat lain turut membuat key-in pendaftaran, beliau yang berada di sini mendapat lagi USD2 (RM6.00). Wow!!! Ia sesuatu yang sangat mudah, pantas dan hebat!

i.ACHIEVERS EMPIRE
"Jika dah ada yang REAL TIME ia mempercepatkan semua urusan!"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: