SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Sunday, 4 August 2013

PROG TCP/WRCP :: SPECIAL TRAINING YANG SANGAT MENARIK!

1 OGOS 2013, Seramai 33 ahli i.ACHIEVERS EMPIRE telah menghadiri SESI TRAINING KHAS untuk memberi penerangan tentang konsep, strategi dan teknik menjalankan program TCP menjadi lebih menggalakkan.

MENTOR RIZAL selaku pengerusi program membuka minda para peserta tentang peluang yang harus dibuat secara lebih serius. 

EN.NIZAM (Pengurusan Bosque Group Limited) dijemput khas untuk memberikan training tentang potensi WRCP. Beliau turut berkongsi tentang teknik2 untuk meraih pendapatan lumayan dari prog ini. Ketelusan dan kesungguhan beliau membantu menunjukkan jalan telah berjaya membuka mata para peserta tentang peluang hebat ini.

MENTOR AMRI juga mengambil kesempatan berkongsi tips dari sudut Prinsip asas perniagaan dan teknik SPIRAL MARKETING yang sangat unik dan efektif.

Para peserta berpuashati dan menjadi lebih bersemangat setelah banyak tips dan teknik dikongsikan bersama di dalam SESI TRAINING KHAS yang dihadiri seramai 33 peserta i.ACHIEVERS EMPIRE yang dijemput untuk batch pertama ini.

i.ACHIEVERS EMPIRE
"SUCCESS IS SIMPLE...IT'S JUST LIKE COPY & PASTE"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: