SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Tuesday, 24 September 2013

21.9.2013 :: GOLD POWER PERTAMA BERSAMA 'SYNERGY' 4 MENTOR INSPIRASI!!!


4 Mentor yang menjadi inspirasi kini 'bergabung' memberikan sentuhan2 hebat.
Dari kiri : EN.NIZAM (Bosque Group Limited)), SIFU MENTOR AMRI (i.Achievers Empire), MENTOR RIZAL (i.Achievers Empire) & TN.HJ.NOOR AZMI (Bosque Group Limited).EN. NIZAM (pengurusan Bosque Group Limited) yang memperkenalkan Prog WRCP/TCP menerangkan konsep dan objektif Prog WRCP ditubuhkan. 


MENTOR RIZAL (i.Achievers Empire) mengambil slot ke-2 iaitu menerangkan lebih lanjut tentang plan pemasaran dan teknik menjana income dengan sistem terkini yang boleh mendapatkan REAL-TIME bonus!


SIFU MENTOR AMRI (i.Achievers Empire) berkongsi ilmu tentang teknik2 marketing power serta memberikan suntikan motivasi yang membakar semangat dan aura!


Hj.NOOR AZMI (Pengurusan Bosque Group Limited) dengan penuh rendah diri bercerita tentang latar belakang dan track kejayaan beliau sehingga tercetusnya 'IDEA' memperkenalkan Prog WRCP/TCP. Prog PERTAMA yang memperkenalkan konsep e-trading dan fokus utama adalah untuk mengajak orang ramai membuat kebajikan menerusi keuntungan dari bisnes.

"TO MAKE IT HAPPEN, WE MAKE IT HAPPEN"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: