SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Sunday, 4 August 2013

PREVIEW BANTING :: EXCELLENT!!!

SHAHABUDIN selaku pengerusi majlis membuka kata-kata semangat dengan memberikan kesedaran tentang pentingnya SAVING dalam menguruskan kehidupan yang mendatang.

MENTOR RIZAL membuat penerangan terperinci mengenai Program TCP yang semakin mendapat sambutan ramai. Berkonsepkan BERNIAGA DAN BERAMAL mampu menjadikan keseimbangan dalam keharmonian dalam kehidupan.

SPEAKER MUS turut memberi penerangan tentang konsep perniagaan i.ACHIEVERS EMPIRE yang menyediakan 6 channel perniagaan untuk diberikan pilihan mengikut kemampuan dan kehendak orang ramai.

HELMI juga diberi peluang untuk membuat perkongsian bagaimana beliau menjalankan prog TCP secara 'part-time' tetapi turut memperolehi pendapatan yang agak mengkagumkan.

LEADER ITA, di antara 'iron lady' yang mempunyai semangat kental dalam usaha membantu keluarga dan komuniti usahawan i.ACHIEVERS EMPIRE terutama kepada kaum wanita.

i.ACHIEVERS EMPIRE
"DESIGN YOUR SUCCESS"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: