SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Sunday, 4 August 2013

PREVIEW BALING :: REVOLUSI ERA BARU BAKAL MELETOP DI UTARA!

Warga Baling Kedah menerima Prog LIFESTYLE SAVING untuk Channel Token Charity dan berhasrat untuk merebut peluang hebat ini.

Peluang yang tidak harus dilepaskan bila mengetahui Prog terbaru ini baru saja dilancarkan pada bulan Julai yg lalu.

Menjadi yang terawal dan mengambil peluang hebat ini pasti memberikan banyak kelebihan. Bagi peserta yang bertindak menyertai Prog Lifestyle Saving, juga akan diberikan Training Khas nanti.

Ahli-ahli i.ACHIEVERS membantu memberi penerangan yang lebih terperinci bahawa program e-trading berkonsep baru ini bukanlah MLM, skim mahupun direct-selling tetapi ia merupakan trend bisnes terbaru.

Para peserta juga diberikan penerangan yang lebih jelas bagaimana Prog TCP ini memperolehi pendapatan menerusi jualan secara on-line. Kelihatan LEADER SABRI dan SAFA membantu memahami peserta agar tidak timbul sebarang permasalahan mahupun salah faham.

i.ACHIEVERS EMPIRE
"SETIAP YANG BESAR ITU BERMULA DARI YANG KECIL"

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: