SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING

SELAMAT DATANG KE LIFESTYLE SAVING PROGRAM

i.ACHIEVERS EMPIRE (SA0263831-U) merupakan sebuah syarikat yang menjalankan program pembangunan usahawan. Ia menekankan konsep 'SAVING' untuk melatih dan membimbing usahawan tentang CELIK SAVING.

Ia menghimpunkan 6 saluran (channel) dari pelbagai industry perniagaan yang berbeza. i.ACHIEVERS EMPIRE diwujudkan untuk membantu, membimbing dan mencipta usahawan berjaya menggunakan pendekatan kreatif menerusi latihan dari sudut pemasaran, pengiklanan, pengurusan kewangan, seminar dan latihan.

DAFTAR SEBAGAI AHLI KOMUNITI i.ACHIEVERS GROUP KAMI!

Friday, 26 July 2013

LDP :: LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAM 2D/1N


LDP :: Salah satu CREATIVE TRAINING i.ACHIEVERS yang mampu melahirkan leadership hanya dalam 2 hari 1 malam. LDP yang mempunyai 5 MODUL lengkap dengan teknik mengeluarkan aura dan potensi para peserta secara unik dan terbukti!


LDP bukan sahaja training secara teori sahaja tetapi ia lebih bersifat 'HOLISTIK' iaitu meliputi aktiviti udara, darat dan air. Kemampuan peserta dibongkarkan menerusi turutan modul yang sangat berkesan!


Tahniah kepada 23 peserta ahli i.ACHIEVERS yang telah berjaya menamatkan LDP dengan cemerlang.
Tahniah buat LEADER SABRI yang dipilih menjadi PESERTA TERBAIK LDP baru-baru ini.


Bagaimana dari seorang yang pemalu, pendiam, gementar dan tiada keyakinan diri tetapi dengan LDP mereka telah dapat di transform menjadi seorang leader yang penuh dengan keyakinan diri yang tinggi.

TAHNIAH! PESERTA-PESERTA LDP i.ACHIEVERS!

WORK SMART COMMUNITY

WORK SMART COMMUNITY
Selamat Datang ke i.Achievers Empire.

Powered by:

Powered by: